În data de 25 mai, trupa Vunk va prezenta pe scena Sălii Polivelente din București, una din cele mai spectaculoase producții realizate în România. 50 de performeri se vor alătura îndrăgitei formații pentru concertul „Secretul tău”, ultima parte din Trilogia Enigma.

Concertul, inspirat din lumea lui Jules Verne și universul vizual al genului steam punk, va aduce o premieră în muzica românească, având integrate momente de musical.

Mircea Dumitrescu, unul din cei mai promițători tineri violoniști din România a acceptat invitația trupei Vunk și se va alătura formației pentru un moment deosebit.

Cornel Ilie, liderul trupei Vunk: „De fiecare dată am adus alături de noi tineri extrem de talentaţi în al căror potenţial am crezut pe deplin. Astfel, am decis ca o parte din bugetul de promovare pentru concertul “Secretul tău” să meargă către unul dintre bursierii Fundației Ciprian Marica, Mircea Dumitrescu, pentru a-şi putea continua studiile. Mircea se va afla pe scena de la Polivalentă alaturi de noi şi va avea un moment special în show. Sperăm ca iniţiativei noastre să i se alăture cât mai mulţi oameni şi să deschidem drumul pentru promovarea cât mai multor tineri talentaţi.”

Mircea Dumitrescu, bursierul Fundației Ciprian Marica, în vârstă de doar 18 ani, a strâns până în prezent peste 50 de premii I, dintre care 15 internaționale, cinci mari premii cu trofeu și patru premii speciale. Guvernul României i-a acordat „Diploma de Excelenţă” pentru performanţe deosebite. A participat la mai multe ediţii ale unor competiţii internaţionale, precum concursul „Alice Bel Colle”, Acqui Terme – Italia, concursul internaţional „Giovani Talenti”, San Bartolomeo al Mare – Italia, concursul internaţional „Vittoria Caffa Righetti”, Cortemilia – Italia și competiția Young Competition Talents Orchestra din Barlassina, Italia.

Vă așteptăm așadar la concertul “Secretul tău” din data de 25 mai, ce va aduce şi lansarea unui nou album Vunk numit „Extrovertit”.

Mircea Dumitrescu