Cursul de formare Personal Branding Marathon a fost o aventură 3D de branding personal a 30 de tineri cu potențial în carieră care s-a desfășurat în perioada 20-28 octombrie 2014, în Bucureşti. Pe parcursul a opt zile aceștia au învățat prin educația non-formală și de la specialiști în domeniu cum să își construiască brandul personal, să își dezvolte abilitățile de „vânzatori”, să își promoveze proiectele sociale sau de tip start-up. În acest fel își vor găsi mai repede și mai ușor un loc de muncă, vor putea influența opinii în calitate de bloggeri, speakeri, jurnaliști sau antreprenori sociali. Pe parcursul acestui curs, tinerii au utilizat diferite instrumente și au primit sfaturi de la specialiști în crearea de identități online aliniate la brandul personal din mediul offline.

Am reușit prin intermediul acestui training să aducem tineri excepționali laolaltă cu voluntari, antreprenori sociali și specialiști pentru ca cei dintâi să fie îndrumați către explorarea unei palete variate de cariere, să își formeze sau solidifice conceptele de antreprenoriat social și brand personal, abilitățile de leader și cunoștințele generale. De asemenea acest proiect are la baza dorința noastră de a împărtăși cu tinerii cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani concepte legate de dimensiunea și apartenența la Uniunea Europeană, beneficiile programului Erasmus+, precum și stagiile unui proiect cu impact internațional.

Participanții, precum și orice tânăr care dorește să afle detalii despre brandul personal, își pot îmbogăți cunoștințele în domeniu pe o platformă online dedicată. Astfel, oricine poate deveni ambasador al platformei. Pe termen lung, platforma creată va fi dezvoltată de participanți și alți profesioniști în domeniu, devenind o sursă de informare, o voce pentru trainerii de personal branding, cât și pentru coordonatorii de proiecte, antreprenorii și inițiatorii de start-up-uri.

Programul Personal Brand Marathon este finanțat de Uniunea Europeană.

Roll-up Personal Brand Marathon