Mircea Dumitrescu, bursierul Fundației Ciprian Marica, a avut un final de an 2015 sub semnul muzicii. În calitate de laureat al Concursului Internaţional de Vioară „Remember Enescu”, Mircea a fost invitat să susțină două recitaluri pentru vioară și pian în Carei și Satu Mare, în memoria lui Ştefan Ruha István, celebrul violonist careian.

Deși nu multă lume cunoaște acest detaliu despre Mircea, de fiecare dată când repetițiile la vioară îi permit un respiro, bursierul fundației face parte și din corurile bisericilor Sfinții Ioachim și Ana și Iancu Vechi din București. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a susținut o serie de concerte de colinde tradiționale românești.

Mircea a participat în luna decembrie la un concert umanitar organizat la Ateneul Român, pentru a ajuta la strângerea fondurilor pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Bursierul a urcat pe scenă alături de membri ai Operei Naţionale Bucureşti şi ai Filarmonicii George Enescu.

Anul 2016 se anunță la fel de încărcat de competiții și recitaluri, așadar vă invităm să îi urmăriți activitatea lui Mircea care va fi cu siguranță plină de surprize!

Mircea Dumitrescu la Ateneul Roman