Jennifer Dossey, bursiera Fundației Ciprian Marica, ridică ștacheta în atletismul românesc, cu fiecare participare.

Jennifer a caștigat în anul 2016 toate titlurile de campioană la săritura în lungime, pentru categoria sa de vârstă, din cadrul campionatelor de atletism, etape desfășurate indoor.

Începutul campionatelor de atletism, etapele outdoor de această dată, o au în prim plan tot pe tânăra noastră atletă.
Jennifer a câștigat locul I și s-a impus cu un nou record, al patrulea consecutiv, cu o săritură spectaculoasă de 5 metri și 56 de centrimetri realizată în cadrul Campionatului Municipal C1, C2, C3, desfășurat în zilele de 7-8 mai, la București.

Specialiștii din domeniu îi prevăd un viitor strălucit, săriturile în lungime reușite de bursiera noastră în varstă de doar 12 ani le egalează sau chiar le întrec pe cele ale colegelor cu 2 ani sau 4 ani mai mari.

Totuși, Jennifer nu se mulțumeste cu laudele primite, ea își dorește să respecte sfatul primit de la tatăl său, Ibrahim Dossey, portarul ghanez de la F.C. Brașov decedat în urma unui accident grav de mașină, de a lupta în continuare.

Ciprian Marica este impresionat de reușitele micuței: „Sunt mândru de fiecare realizare a lui Jennifer. Atleta noastră nu încetează să mă surprindă. Am și pierdut șirul recordurilor. Aceasta se autodepășește cu fiecare nouă participare la concurs. În ritmul acesta se va vorbi despre Jennifer în presa internațională”.

Daca doriți să o vedeți evoluând, vă invitam sâmbătă 14 mai 2016 la Campionatul Național de Copii, Etapa pe Zone, ce va avea loc în București, începând cu orele 14, la Stadionul Tineretului Iolanda Balaș Soter.