Ediția a șaptea a Cupei Mihai Ivancescu s-a desfășurat la Brașov între 19 și 22 iunie. În acest an au concurat 60 de echipe din toată țara, formate din juniori născuți în 2005, 2006, 2007 și 2008. Toate meciurile turneului au fost disputate pe Stadionul „ICIM”.

Luni, 22 iunie, după meciurile de finală, tinerele speranțe ale fotbalului au participat la festivitatea de premiere unde au aflat cine este cel mai bun jucător, cel mai extraordinar goal-getter, cel mai talentat portar, din fiecare categorie de vârstă, precum și cel mai fair- play antrenor.

Echipa Fundației Ciprian Marica a fost cu mândrie partener oficial al competiției și a oferit premiul special „Mihai Ivăncescu” lui Marius Constantinescu, de la FC Voluntari. Acesta a câștigat un tricou al lui Ciprian Marica, cu autograful căpitanului echipei naționale și un echipament complet de competiție.

Felicitări tuturor tinerilor sportivi care ating deja performanța și organizatorilor care le-au creat mediul optim pentru asta!

Premii Cupa Mihai Ivăncescu

Echipe înscrise la Cupa Mihai Ivăncescu