Fundația Ciprian Marica susține schimbarea făcută prin exemplu personal, de aceea admirația pentru cariera lui Szobi Cseh s-a transformat într-un parteneriat încheiat cu Asociația Gladiator, înființată de marele cascador pentru a instrui, educa şi antrena copii şi tineri cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, prin activităţi sportive şi recreative.

Parteneriatul dintre Fundația Ciprian Marica și Asociația Gladiator a debutat cu susținerea oferintă de echipa fundației în organizarea unei tabere sportive pentru copii la Brașov. 18 copii și doi profesori au beneficiat astfel de transport, echipamente și o parte din cele necesare unei săptămâni de cantonament plină de antrenamente și drumeții pe munte.

În prezent, activitățiile asociației sunt coordonate de Arpad Cseh, fiul marelui cascador, căruia echipa fundației Ciprian Marica îi mulțumește pentru dedicare și pentru tot ce face pentru copiii și tinerii care își canalizează energia într-un scop pozitiv şi se integrează în societate, reuşind să îşi găsească o ocupaţie stabilă. Programul „Gladiator” este unic în România şi a fost preluat de ţări precum Franţa şi Australia datorită rezultatelor pe care le-a obţinut de-a lungul timpului.

Fundatia Ciprian Marica (1)

Fundatia Ciprian Marica (2)

Fundatia Ciprian Marica (4)

Fundatia Ciprian Marica (6)