Personal Brand Marathon, primul training de branding personal din România finanțat prin Programul Erasmus+, continuă prin lansarea unei platforme dedicate, integrată site-ului fundației Ciprian Marica.

Platforma Personal Brand marathon este open source, ceea ce înseamnă că se află într-o continuă dezvoltare și perfecționare. Comunitatea pasionată de branding personal din România, precum și din străinătate, poate să își aducă în orice moment aportul, creându-și în câteva secunde un cont și urcând materiale legate de acest subiect.

Platfoma le propune celor interesați de branding personal un spațiu virtual unde pot împărtăși articole, prezentări și se pot pune la curent cu tot ce este mai nou și mai interesant în acest domeniu. Astfel, în timp, platforma Personal Brand Marathon va deveni o sursă principală de informare, punând la dispoziția organizaților non-profit, freelancerilor, antreprenorilor, precum și a studenților, cursuri și materiale despre cum se construiește și se dezvoltă brandul personal, pentru a putea atrage atenția angajatorilor sau a viitorilor clienți și parteneri de afaceri.

Programul Personal Brand Marathon este finanțat de Uniunea Europeană.