Voluntari, 2 octombrie 2017: Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Fundația Ciprian Marica, au marcat prima zi din „Săptămâna Prevenirii Criminalității” printr-un eveniment având ca temă delicvența juvenilă, ce a avut loc la Școala Gimnazială Nr. 1 din Voluntari.

Ciprian Marica a fost astăzi invitat special al Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov în cadrul campaniei naționale de prevenire a criminalității. Peste 400 de copii, elevi în clasele a VII-a și a VIII-a au fost încurajați să practice sportul, de orice fel pentru o viață sănătoasă și echilibrată.

Ciprian Marica: „Este pentru prima oară când particip la un astfel de eveniment și am acceptat invitația Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov de a vorbi pe tema prevenirii delicvenței juvenile deoarece am convingerea că sportul este un drum sigur pentru a reuși în viață și a sta departe de probleme. Pentru mine Gică Hagi a fost un exemplu. Performanțele lui m-au inspirat și m-au ambiționat. Găsiți-l pe Hagi în sportul vostru preferat și visați ca într-o zi să ajungeți la fel de mare sau de ce nu, chiar mai mare decât el. Visați departe, țintiți și mai departe. Vorbiți cu părinții voștri despre ce vă pasionează. Practicați sportul! Veți învăța ce înseamnă fair play, veți căpăta încredere în voi și vă veți face prieteni. Nu uitați că sportul înainte de toate este sănătate”.

Ciprian Marica a avut parte și de o surpriză. Copiii prezenți la eveniment i-au cântat la mulți ani cu ocazia împlinirii vârstei de 32 de ani. Vizibil emoționat fostul atacant al echipei naționale le-a mărturit elevilor că își amintește cu drag de copilărie și că îi invidiază pentru vârsta lor la care încă pot visa.

Ciprian Marica și reprezentanții IPJ IlfovZiua Prevenirii Delicvenței JuvenileCiprian Marica vorbește despre importanța și beneficiile practicării sportuluiCiprian Marica în față a peste 400 de elevi