Prima zi de primăvară a venit cu o veste excelentă: bursierul Fundației Ciprian Marica a fost admis la Massachusetts Institute of Technology (MIT), promoția 2020. Reușita lui Casian este cu atât mai extraordinară cu cât un procent mai mic de 10% dintre aplicanți sunt acceptați în fiecare an la prestigioasa universitate americană.

Casian s-a remarcat drept unul dintre cei mai talentați și promițători studenți dintr-una dintre cele mai competitive generații din istoria Institutului, așa cum i s-a transmis prin intermediul scrisorii de admitere. Cu sprijinul Fundației Ciprian Marica, Casian a participat în vara anului 2015 la două programe MIT: MIT Launch, program în care studenții învață să își croiască o carieră în antreprenoriat, în cadrul căruia a câștigat marele premiu alături de echipa lui și MIT Launch Clubs, program de antreprenoriat pentru liceeni.

De pe băncile universităţii MIT, clasată pe primul loc în lume pentru 2015-2016 de QS Quacquarelli Symonds, realizatorii celui mai important top din domeniu, au ieşit unele dintre cele mai strălucite minți din lume, printre care se află Kofi Annan, fostul secretar general al Naţiunilor Unite, Benjamin Netanyahu, prim-ministrul israelian în exerciţiu, şi Bill Hewlett, fondatorul companiei Hewlett-Packard, precum și peste 80 de laureați ai premiului Nobel.

Felicitări lui Casian din partea întregii echipe a Fundației Ciprian Marica!

Câștigătorii de la MIT Launch

MIT