Născută în anul 2002, Irina a reușit deja să își câștige reputația de balerină de basm. La doar 14 ani are un palmares impresionant, reușind să se claseze pe cele mai înalte trepte ale podiumului la aproape toate competiţiile naţionale şi internaţionale la care a participat, strângând în total peste 25 de medalii și diplome, majoritatea fiind pentru locul 1. Printre distincţiile obţinute la categoria ei de vârstă amintim premiul pentru „cea mai elegantă dansatoare” sau „most promising performer”.
Casian este un adolescent care face performanță. Bursierul fundației a luat nenumărate medalii la olimpiadele naționale și internaționale de matematică și fizică. La Olimpiada Națională de Informatică (ONI) a obținut medalii de aur în 2014 și 2011, iar la Olimpiada Națională de Matematică (ONM) a obținut medialia de aur în 2013. În anul 2012, Casian a fost medaliat cu bronz la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori. Cel mai important succes pentru el, până în ziua de azi, este faptul că a fost admis la Massachusetts Institute of Technology (MIT), promoția 2020.
Jennifer este fiica lui Ibrahim Dossey, fostul portar al echipei FC Brașov. A moștenit de la tatăl său dragostea pentru performanța sportivă și a ales să își canalizeze talentul în atletism, unde a obținut 32 de medalii la două probe distincte (28 de aur, 2 de argint și 2 de bronz). În 2016, Jennifer a reușit pentru a treia oară consecutiv să stabilească un nou record la săritura în lungime, cu o săritură de 5 metri și 39 de centimetri.
Spațiul, ultima frontieră… Aspirația lui Denis este să cunoască cât mai multe despre Univers. De-a lungul anilor, el a excelat în toate științele exacte și a câștigat medalii la numeroase olimpiade de astronomie, fizică, matematică, științe, chimie. Denis a adus în țară medalii de argint de la Concursul Internațional de Matematică Arhimede desfășurat în 2010 și Olimpiada Internațională de Fizică, ediția 2013. În 2012 a participat la cursurile de vară de teorie a numerelor din cadrul Educational Program for Gifted Youths, organizate de Stanford University.
Miruna a reușit performanța ca în numai trei ani să câștige deja peste 10 medalii. Este înscrisă din februarie 2013 la Clubul sportiv „Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport”, la secția de gimnastică aerobică. Face parte din grupul de cinci și trio al Clubului sportiv și îl reprezintă în diferite competiții naționale și internaționale.
Mircea Dumitrescu este, la doar 17 ani, unul dintre cele mai promițătoare talente la vioară din România. Până în prezent a strâns peste 50 de premii I dintre care 15 internaționale, cinci mari premii cu trofeu și patru premii speciale. Guvernul României i-a acordat „Diploma de Excelenţă” pentru performanţe deosebite. A participat la mai multe ediţii ale unor competiţii internaţionale, precum concursul „Alice Bel Colle”, Acqui Terme – Italia, concursul internaţional „Giovani Talenti”, San Bartolomeo al Mare – Italia, concursul internaţional „Vittoria Caffa Righetti”, Cortemilia – Italia și competiția Young Competition Talents Orchestra din Barlassina, Italia. Printre performanțele sale se numără și reprezentațiile pe care le are în permanență pe scene prestigioase atât în țară, cât și în străinătate.
Iustina poate fi deja considerată un adevărat specialist în Astronomie și Astrofizică. Medaliile câștigate de-a lungul timpului la diverse competiții naționale și internaționale pe care le păstrează cu mândrie confirmă acest lucru. În plus, Iustina a reușit să fie admisă la liceu cu nota zece. Pe plan internațional, Iustina a strâns nouă medalii. Două medalii de aur au fost obținute în anul 2013 la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din Grecia pentru proba individuală și pentru cele mai inovatoare răspunsuri oferite. În anul 2012 a obținut la aceeași competiție desfășurată în Rio de Janeiro două medalii de bronz la probele de echipe și la individual. În 2011 a obținut medalia de bronz la Olimpiada Internațională de Astronomie desfășurată în Crimeea.