Se vorbește din ce în ce mai mult despre îndepărtarea învățământului românesc de la performanțele de odinioară. Cu toate acestea există dascăli care fac diferența, care obțin rezultate și reușesc să provoace în mințile copiilor curiozitatea și dorința de performanță. Entuziasmul lor în abordarea acestei meserii poate fi șansa copiilor de a ajunge adulți excepționali, șansa unei țări de a avea elite și în viitor. Despre acești oameni se vorbește prea puțin și este momentul să fie scoși la lumină.

Prin programul „Profesorii fac diferența!” Fundația Ciprian Marica va susține și va promova dascălii cei mai talentați din sistemul educațional românesc, cei care își iubesc meseria și reușesc să atingă viețile elevilor, contribuind la formarea lor, atât ca elevi cât și ca oameni.
Aceștia vor primi granturi semnificative, dar și dotări tehnice și materiale didactice pentru școlile în care predau. Profesorii vor fi nominalizați și votați chiar de către elevi.

Alături de studioul Happy Sound Production vom realiza un film de prezentare a programului, ce va fi disponibil în curand pe site. Acesta vă va surprinde plăcut cu siguranță!

Ulterior vom prezenta mecanismul de vot și detaliile organizatorice.