Fundația Ciprian Marica a demarat în anul 2014 un program de susținere a copiilor excepționali care au rezultate remarcabile în diverse domenii de activitate. Selecția bursierilor s-a facut pe parcursul unei perioade lungi de timp de către cei trei ambasadori ai fundaţiei: Monica Petrică, Tiberiu Soare, Florin Colceag şi fondatorul, Ciprian Marica. Aceștia au ales șapte tineri care reprezintă cu succes vârfurile de lance în domeniile în care au dovedit că au talent și în care ating performanța cu fiecare prilej: Mircea Dumitrescu – muzică, Irina Tarău – balet, Andreea Miruna Iordache – gimnastică, Jennifer Ștefania Dossey – atletism, Iustina Crăciun – astrofizică, Denis Turcu – fizică și Casian Patrășcanu – matematică. Bursierii se bucură de sprijinul Fundației Ciprian Marica în tot ceea ce înseamnă activitate profesională.

Programul pentru susținerea bursierilor își asumă sprijinirea copiilor pe termen lung, până la finalizarea studiilor. Astfel, arareori fundația va sprijini punctual un caz aparte. Obiectivul nostru este acela de a fi alături de bursieri de-a lungul mai multor ani, încercând să-i ajutăm de fiecare dată când au nevoie. De aceea ne vom implica într-un număr limitat de cazuri, pe care le putem finanța și gestiona permanent.

Pentru persoanele interesate să intre în programul nostru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@fundatiaciprianmarica.ro în care să precizați numele, vârsta și rezultatele obținute de-a lungul timpului de către tânărul talentat, precum și ajutorul solicitat.

Pentru mai multe detalii despre bursieri, vizitați rubrica Bursieri.