Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica, în vărstă de 14 ani, a reușit o nouă performanță. După ce în toamna acestui an a câștigat două medalii de aur la campionatele naționale, dominând atât proba individuală cât și cea de grup, Miruna a fost selectată la lotul național de gimnastică aerobică și va reprezenta România la concursurile internaționale.

În doar patru ani de când practică acest sport, Miruna Iordache a câștigat 40 de medalii la concursurile naționale și internaționale, majoritatea fiind de aur.

Mariana Mezei, antrenoarea Mirunei: „După primul antrenament am spus tu treci de la grupele de începători la grupele de performanță… După nici un an de zile a câștigat prima medalie în probele de trio de grup iar acum o săptămână s-a finalizat selecția pentru lotul național de juniori unde a fost cooptată.”

Anton Didin, tatăl adoptiv al Mirunei: „Este un copil minunat. Un copil care știe ce vrea de la viață. Un copil care și-a fixat un punct și vrea să ajungă la punctul respectiv… Copilăria ei sunt acele medalii”.

Vă invităm să urmăriți povestea micuței noastre campioane în materialul realizat de DIGI24, pentru emisiunea Jurnal Pentru Copii.