Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica în vârstă de 13 ani, a realizat o triplă performanță la Cupa Iașului, competiție națională de gimnastică aerobică care a reunit peste 150 de sportivi.

Dacă la Cupa Cetății Deva micuța câștiga aur la proba individuală și argint la proba de grup, probă la care a înlocuit în ultima clipă o colegă accidentată, cea mai recentă competiție i-a îmbogățit palmaresul cu 3 medalii: aur la proba individuală, aur la perechi și argint la trio.

Orice competiție la care participă fetița, în țară sau în străinătate, înseamnă o nouă clasare pe podium.

Rezultatele notabile sunt motiv de mândrie și pentru cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6, instituție în grija căreia se află micuța campioană încă de la naștere. În doar 3 ani de când practică gimnastică, aceasta a strâns 25 de medalii, dintre care 19 de aur.

Deși Miruna Iordache are o poveste de viață impresionantă, care stârnește atât admirația cât și compasiunea celor care o urmăresc, aceasta este hotărâtă să refuze interviurile care nu se axează pe rezultatele obținute pe plan sportiv, considerând că gimnastica este ceea ce o reprezintă.

Artemis Boldea, director general Fundația Ciprian Marica: „Miruna va concura în acest weekend la cea de-a 21-a ediție a Campionatului Național de Gimnastică Aerobică. Fiind cel mai important concurs la nivel intern, vă invitam s-o încurajați pe 29 și 30 octombrie, începând cu orele 10:00, la Sala Polivalentă, din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. Vă așteptăm!”

miruna-iordachemiruna-iordache-cupa-iasului