Fundația Ciprian Marica vă lansează o invitație pentru 16 și 18 martie: două workshopuri în cadrul cărora veți afla detalii despre cum să vă construiți un brand personal puternic și cum să ajutați la rândul vostru voluntarii din organizațiile non-guvernamentale pe care le reprezentați să își dezvolte propriul brand pentru a aduce plus-valoare echipei.

Cele două workshopuri puse la cale își propun să vă ajute să vă plasați realist pe piața muncii, evaluându-vă optim calificările și prezentându-vă corect experiența. Workshopurile fac parte din Personal Brand Marathon, primul training internațional de branding din România, finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus + și organizat de Fundația Ciprian Marica.

Brandul personal este un must-have pentru orice tânăr profesionist din domeniul organizațiilor non-guvernamentale, care dorește să se afirme și să își dezvolte o prezență remarcabilă în online și offline.

Workshopurile se vor desfășura pe 16 și 18 martie, începând cu ora 19:00, în București.

Numărul maxim de participanți este 20, de aceea vă rugăm să vă înscrieți până la data de 14 martie, ora 24:00, pentru workshopul din data de 16 martie și până la data de 17 martie, ora 24:00, pentru cel din data de 18 martie, menționând organizația non-guvernamentală din care faceți parte, la adresa de e-mail contact@fundatiaciprianmarica.ro. Vom reveni ulterior cu locul desfășurării workshopurilor, care va fi decis în funcție de numărul participanților!

Vă așteptăm!