Casian Pătrășcanu a ajuns în Statele Unite. Cu sprijinul Fundației Ciprian Marica, Casian va avea o vară plină de cursuri elitiste la Massachusetts Institute of Technology (MIT) și Stanford, pentru care a primit burse integrale de studiu.

La MIT participă concomitent la două programe: MIT Launch, program în care studenții învață să își croiască o carieră în antreprenoriat și MIT Launch Clubs, program de antreprenoriat pentru liceeni în care va lansa o afacere, împreună cu alți membri ai unei echipe, trecând prin toate etapele unui startup. La întoarcerea acasă, Casian va înființa un astfel de club și în țară pentru a-i învăța și pe colegii de aici cum să își fondeze o companie.

La Stanford participă la Stanford University Mathematics Camp (SUMaC), o tabăra de matematică cu tradiție de peste 20 de ani, unde cei mai buni liceeni din lume își pot urma pasiunea pentru acest domeniu, fiind în permanență provocați să își depășească limitele.

Echipa Fundației Ciprian Marica îi urează mult succes!

Fundatia Ciprian MArica, Casian Patrascanu la MIT