Casian a câștigat marele premiu la concursul de afaceri MIT Launch, alături de colegii de echipă, Noah Schochet și Kevin Li! În această vară, MIT Launch a reunit 70 de studenți de top din toată lumea, grupați în 19 echipe.

MIT Launch este un program al prestigioasei universități Massachusetts Institute of Technology din Statele Unite în cadrul căruia, timp de patru săptămâni, participanții lucrează în echipe și învață cum să își construiască o afacere sub mentoratul coordonatorilor MIT. Printre absolvenții MIT se află numeroși oameni de știință, arhitecți, inventatori, inclusiv peste 25 de câștigători ai premiului Nobel.

Proiectul câștigător se numește Dropwise și dorește să atragă atenția asupra consumului de apă și conservarea rezervelor naturale. Dropwise constă într-un dispozitiv care se atașează contorului de apă și transmite informații despre consumul de apă în timp real pe telefonul inteligent. Poți afla de asemena și ce economii de apă sunt făcute la nivel de comunitate.

Felicitări!

Casian Pătrășcanu cu colegii de la MIT