Miruna a reușit performanța ca în decurs de trei ani să câștige 27 de medalii (20 medalii de aur, 5 de argint și 2 de bronz). Este înscrisă din februarie 2013 la Clubul sportiv „Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport”, la secția de gimnastică aerobică. Face parte din grupul de cinci și trio al Clubului sportiv dar concurează și individual în diferite competiții naționale și internaționale.

Printre realizările Mirunei se numără Cupa Iașiului, ediția 2013, unde a luat locul întâi. La ediția din 2015 a acestei competiții naționale de gimnastică aerobică, Miruna s-a evidențiat la probele de individual și trio feminin, obținând medalia de argint la ambele categorii.

Anul 2014 i-a adus Mirunei doar medalii de aur, la competiții precum Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, unde a urcat pe prima poziție a podiumului la proba de trio, Cupa Cetății Deva, competiţia de gimnastică ritmică şi aerobică „Memorialul Ileana Sima”, unde a câștigat aurul la probele de grup, precum și Cupa Mondială și „Open Cup”, desfășurate în Bulgaria, la Borovets, unde Miruna a obținut două medalii de aur, prin succesul obținut la probele de grup (categoria 9 – 11 ani) – și trio, la capătul unor evoluții cu care a cucerit nu numai publicul, dar și aprecierile unanime ale juriului.

Anul 2015 i-a mai adus o medalie de aur şi una de argint la Campionatul Național de Gimnastică.

În 2016 Miruna a caștigat patru medalii de aur prin prestațiile individuale de la la Borovets Cup Aerobics Open, Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, Cupa Cetății Deva și Cupa Iașului. Dar a obținut medalii (o medalie de aur, 2 de argint și 1 medalie de bronz) și în echipa mixtă, în formație de 3 sau de 5 alături de colegele sale.

În prezent Miruna se află în grija unei asistente maternale care, alături de soțul său, face toate eforturile posibile să o încurajeze și să o susțină în ceea ce consideră că va fi o carieră de succes, familia fiind foarte atașată de tânăra gimnastă.

Bursa acordată de Fundația Ciprian Marica o susține pe tot parcursul dezvoltării ei în domeniul ales.

Știri despre Miruna Andreea Iordache: